Dansa del ventre

Mobilitza i allibera la teva pelvis en 6 setmanes

La pelvis està al centre del cos, totes les cadenes musculars passen per ella, per a que la pelvis, els òrgans pèlvics i la musculatura del perineu funcionin correctament és essencial que aquesta zona del cos es mogui en total llibertat, però en la societat occidental, no sol ser així.

La vida sedentària, les cadires, els sofàs afavoreixen que la pelvis quedi bloquejada i que no es mogui lliurement, a més, les dones acumulem moltes tensions en aquesta zona, des de petites ens han educat per no moure massa la pelvis al caminar, és aquesta part del cos que ni es mira ni es toca… i, al final el cervell acaba oblidant.

Una pelvis bloquejada provoca una congestió a la zona pèlvica, dolor, postures inadequades i tot això afecta la resta del nostre cos. Tot treball corporal requereix un bon funcionament de la zona pèlvica i per això és important conèixer-la, prendre consciència, mobilitzar-la per alliberar possibles bloquejos.

Trobar l’equilibri i tornar la funcionalitat a tota la zona pèlvica és essencial per cuidar tot el teu cos i cuidar el teu perineu.

Així que et convido a mobilitzar i alliberar la teva pelvis en 6 setmanes, un programa d’exercicis in streaming per conèixer, cuidar i alliberar la teva zona pèlvica.

Ens trobarem un cop a la setmana en sessions d’una hora, el fonament de les classes serà la dansa i ens centrarem principalment en moviments de dansa africana i dansa del ventre, ja que treballen de forma molt completa tota la zona pèlvica.

Les classes quedaran gravades perquè puguis practicar durant la setmana i així anar alliberant i mobilitzant la teva pelvis progressivament.

A mesura que passin les setmanes els moviments seran més complexes, pel que és important que adquireixis el compromís de treballar-los de forma individual durant la setmana.

L’objectiu d’aquest pla després de sis setmanes de treball corporal:

  • Integris la pelvis i el perineu al teu esquema corporal.
  • Coneguis i tinguis cura de la teva pelvis i el teu perineu.
  • Mobilitzis i alliberis la zona pèlvica.
  • Gaudeixis ballant i movent el teu cos.
  • Alliberis tensions.
  • Segreguis endorfines i et sentis bé.

.
Obert a dones de totes les edats i condicions vitals (embaràs, postpart, menopausa, adolescència….)

.

Protocol Covid-19

Donada la nova situació davant el Covid19 i fins a nou avís, aquesta activitat es farà en format online. Sentim les molèsties que us pugui ocasionar.

.

Horaris online

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

17h online

Divendres

.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Dansa del ventre

40/mes
  • Activitat online