Grup postpart

El postpart és un període de transformació i canvi molt intens, durant l’embaràs hem tingut la possibilitat d’acostar-nos al que suposa tenir un bebè i cuidar-lo, però fins que no et trobes a la situació moltes vegades no ets conscient del que realment suposa ser mare i tenir una criatura que et reclama les 24 h del dia.

Si, és molt cansat cuidar d’un nadó que et reclama a cada moment i a tot això s’afegeix la recuperació del part, els dubtes, les pors, la inexperiència… per tots aquests motius és tan important tenir el recolzament de la parella i fer tribu amb altres mares que estan vivint la mateixa situació que tu.

T’oferim el grup de postpart i lactància, un espai de trobada i creixement personal amb altres mares on compartir experiències, parlar amb llibertat sense judicis, solucionar dubtes i fer xarxa de dones en un ambient relaxat i de confiança, acompanyades per la Silvia, llevadora amb àmplia experiència i mare de dos fills.

La dinàmica del grup és oberta, vosaltres aneu compartint i preguntant sobre determinats temes relacionats amb el postpart, la criança, la lactància… i les respostes arriben de les altres mares i de la llevadora que acompanya el grup, això fa que el grup sigui molt enriquidor i que entre totes ens recolzem i ajudem.

Les trobades seran cada quinze dies, dimarts a les 12 h i estan obertes a mares i també a dones embarassades que estiguin interessades a endinsar-se en el món postpart abans de tenir el seu bebè.

Properes sessions online

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat