Project Description

Iniciació als Hipopressius · Coneix la tècnica hipopressiva

Els hipopressius són una sèrie d’exercicis que alleujen la pressió a tota la cavitat abdominal i al nostre sòl pelvià, exercint una pressió negativa a través d’unes postures molt específiques i combinades amb l’activació de la respiració costal, que sovint requereix una consciència respiratòria important.

Els exercicis hipopressius i la tècnica hipopressiva no són senzills, requereixen un procés d’aprenentatge i un coneixement bàsic previ per aprofitar al màxim les sessions en grup. És important integrar les postures amb la respiració costal.

Per aquest motiu, abans de començar l’activitat al grup d’hipopressius, és indispensable fer aquest taller d’iniciació en el que t’expliquem la part teòrica:

  • Què són els hipopressius?
  • Quins beneficis tenen?
  • Com es fan? (postura, respiració i apnea)
  • Postures bàsiques

Aquestes postures hipopressives requereixen de molta concentració i molta repetició, el motiu d’aquest curs és entendre les postures bàsiques i aprendre-les de manera bàsica, per anar memoritzant-les i normalitzar-les posteriorment a les classes regulars d’hipopressius.

A aquest curs també practicarem els exercicis que més endavant farem de manera repetitiva i afegint variants, a les classes regulars, d’aquesta manera podem començar a integrar els exercicis i així aprofitar millor les classes i facilitar la pràctica a casa.

Aquest taller té una durada de 2 hores i pots venir acompanyada del teu nadó.

Recomanem començar aquesta activitat a partir de les 6-8 setmanes postpart sempre que no hi hagin contraindicacions mèdiques. També recomanem fer una valoració de sòl pelvià abans de iniciar aquesta activitat.

.

Horaris d’iniciació als hipopressius

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola o muselina per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre nadó.

.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Iniciació als hipopressius

25/curs
  • Aquest curs no inclou les sessions regulars d’hipopressius