Què fem?

Espai Mares és un centre per la salut de la dona, adreçat a acompanyar les dones i les seves famílies al llarg de la seva vida sexual i reproductiva.
És un espai on us oferim serveis d’atenció personalitzada i activitats col·lectives, sempre amb una visió integral de la persona i adaptant-nos a les vostres necessitats.
Treballem per l’empoderament de les dones, oferint-vos eines per cuidar de la vostra salut a les diferents etapes de la seva vida: sexualitat, autoconeixement del cos, fertilitat, embaràs, part, postpart, lactància, criança, canvis de cicle vital.

Un espai integral on despertar al meravellós món de la maternitat confiant en les nostres pròpies capacitats com a dones, on prendre consciència del que suposa ser mares/pares, on reflexionar i compartir des de la més absoluta llibertat, on expressar emocions i sentiments…, teixint una xarxa de dones que es recolzen entre elles.

.

El paper de la Llevadora

Des de l’inici dels temps, la història de les llevadores va lligada a la vida de les dones i els seus cicles vitals.

Som el professional que té cura dels processos fisiològics de la dona, des de la menarquia fins a la menopausa.

Les llevadores tenim una formació universitària reglada de 5 anys i les nostres competències professionals molt ben delimitades.

Pel que fa a l’obstetrícia, les llevadores fem seguiment normal de l’embaràs, acompanyem i assistim parts normals, acompanyem i assessorem sobre cures del nadó, postpart, alletament, criança….

Com a llevadores tenim un paper important en l’assessorament i l’educació per la salut, no només per la dona, també per les famílies i la comunitat. Entre les tasques educatives destaquen la preparació a la maternitat, l’educació sexual i reproductiva, assessorament durant el postpart,  la lactància i la criança…

Les llevadores podem exercir la nostra professió en qualsevol lloc (domicili, consulta, hospital, comunitat, unitats de salut, clíniques…)

.

Filosofia Espai Mares

A Espai Mares volem acompanyar-vos amb respecte, amor i confiança creant un espai de retrobament amb vosaltres mateixes, un espai de dones on poder treballar i conèixer el vostre cos, acceptar i estimar els vostres processos naturals i prendre consciència de la importància que tenen totes les etapes vitals de la vostra vida (menstruació, embaràs, part, puerperi, criança, sexualitat, menopausa…)

Acompanyant la maternitat com a llevadora i mare…

Benvinguts al vostre espai!