Esferodinàmia Embaràs

L’esferodinàmia és un mètode de treball corporal conscient que es realitza sobre pilotes d’estabilitat (fitball)

Mantenir-se activa i fer alguna activitat física és bàsic per cuidar-se durant l’embaràs.

L’esferodinàmia és ideal durant l’embaràs, el part i el postpart ja que afavoreix moviments fluids i instintius al entregar el pes del cos als balons. Les dones són acollides per les pilotes i això permet treballar el cos de manera conscient, estirar en produnditat i relaxar-se.

Beneficis de l’Esferodinàmia a l’Embaràs

  • Augmenta la consciència corporal i et prepara pels canvis corporals que es produeixen durant l’embaràs, part i postpart, de manera que puguis gaudir de cada etapa.
  • Ajuda a prendre consciència de la respiració, millora la capacitat pulmonar i cardiovascular
  • Higiene postural (millora la postura corporal)
  • Prepara físicament el cos pel part i el postpart
  • Prepara la pelvis i la musculatura del sòl pelvià pel part i el postpart
  • Afavoreix la connexió amb el món intern del nadó, de manera que la mare té una vivència més conscient de l’embaràs, el part i el postpart
  • Ajuda a alliberar tensions i petites molèsties
  • La pilota com a element de “contenció” ajuda a treballar la confiança i l’entrega.

Aquesta activitat està adreçat a totes les dones embarassades que desitgin experimentar els beneficis del treball corporal amb la pilota (fitball)

A les sessions d’esferodinàmia treballem el cos d’una manera integral utilitzant la pilota com a element de contenció i alliberament. Cuidem la postura corporal, la pelvis, el sòl pelvià, el CORE i l’esquena, treballem la flexibilitat de la cadera i preparem la pelvis pel part. 

Els estiraments que es fan durant la sessió d’esferodinàmia són suaus i progressius, també treballem la tonificació muscular per trobar un equilibri entre totes dues. A més fem exercicis de propiocepció del cos que ens ajuden a conéixer-lo millor. El treball respiratori també está molt present a les classes, així com la connexió amb el bebè i la relaxació.

Les sessions tenen una durada de 75 minuts i hi haurà un espai per compartir els dubtes i les inquietuds que vagin sorgint.

Recomanem començar a partir de la setmana 12 d’embaràs si no hi han contraindicacions mèdiques.

.

Horaris esferodinàmia a Girona

Dilluns

.

17h

Dimarts

10h

Dimecres

Dijous

10h

Divendres

Sessió única

15

1 sessió a la setmana

45/mes
  • Pack mensual esferodinàmia embaràs

2 sessions a la setmana

73/mes
  • Pack mensual combinable amb ioga embaràs

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat