Seguiment embaràs

Seguiment per la llevadora

L’embaràs i el part són moments molt especials a la vida d’una dona i la seva parella, potser aquesta és la vostra primera vegada o potser no… Sigui com sigui una nova vida creix al teu interior, et sents diferent i saps que aquest és un moment únic i irrepetible.

Cada embaràs t’obre la possibilitat de descobrir, créixer, aprendre, sentir i escoltar les teves necessitats i les del teu nadó.

Independentment del seguiment i els controls mèdics (anàlisi, ecografies…) t’oferim un seguiment personalitzat molt proper que ajustarem a les teves necessitats, aportant informació, assessorament i eines per viure l’embaràs i el part com a processos fisiològics, treballant les pors, inquietuds, dubtes, així com valorar les diferents opcions de part/naixement.

Podem ajudar-te amb:

 • Seguiment personalitzat de l’embaràs

 • Alimentació, Exercici, Hàbits saludables, remeis per alleujar les possibles molèsties que poden aparèixer durant la gestació

 • Consciència corporal i coneixement de la fisiologia del cos

 • Elaboració personalitzada del pla de part / naixement

 • Informació i assessorament sobre el part/naixement

 • Acupuntura durant l’embaràs i el part

 • Massatge Perineal

 • Acompanyament emocional

.

Pots personalitzar el seguiment del teu embaràs segons les teves necessitats, nosaltres et proposem fer una visita trimestral per fer un seguiment més acurat, però tu decideixes el que necessites i pots triar fer visites úniques per resoldre dubtes puntuals.

Recomanem fer 3 visites amb la llevadora al llarg de l’embaràs:

1T

Visita primer trimestre

Fa poc que saps que estàs embarassada i tens un munt de preguntes, dubtes, inquietuts, és el moment de tenir més informació i buscar assessorament professional.

A aquesta visita et proporcionem informació i assessorament sobre l’embaràs, qué proves diagnòstiques es realitzen i perquè, et donem consells sobre hàbits de vida (alimentació, exercici físic, eliminació, hormones implicades, canvis, massatge perineal…) i resolem tots el dubtes que puguis tenir en relació a l’embaràs.

Si han aparegut molèsties, t’oferirem recursos i sol·lucions perque et trobis millor.

També és un bon moment per reconéixer pors i començar a treballar-les.

Es recomana fer-la cap a les 13-16 setmanes de gestació

2T

Visita segon trimestre

Els canvis durant aquest trimestre són evidents, sol ser el trimestre en el que la dona es troba millor, però les preguntes, els dubtes i les inquietuts continuen.

Durant aquesta visita resoldrem els teus dubtes, et proporcionarem informació i t’ajudarem a el·laborar el teu pla de part.

El pla de part és un document legal en el que la dona i la seva parella exposen com volen que sigui l’atenció durant el seu part i és una bona ocassió per treballar tots els aspectes relacionats amb l’atenció durant el part amb la informació que et proporcionem a la visita.

A més és un bon moment per plantejar-se iniciar la preparació al part en parella, estar informada, treballar les pors, resoldre dubtes i disposar d’eines i recursos per afrontar el part és essencial perque l’experiència de part sigui saludable i plena, així que et donarem quines opcions tens per fer la preparació amb la teva parella.

Es recomana aquesta visita cap a les 25-28 setmanes de gestació

3T

Visita tercer trimestre

Aquest trimestre sol ser més complex, s’acosta el moment del part i les pors tornen amb intensitat, normalment et sentiràs més pesada, potser tens molèsties a la zona pèlvica i lumbar.

A la visita parlarem sobre el part i resoldrem tots els dubtes que pogueu tenir en relació al procès, us proporcinarem recursos i eines per alleujar les molèsties que hagin aparegut així com exercicis concrets per les teves necessitats.

Cada visita es personalitza en relació a les vostres necessitats.

Es recomana fer-la cap a les 33-36 setmanes de gestació

Visites embaràs especials

A l’embaràs podem aparèixer situacions concretes que requereixin un tractament concret adequat a la situació, per aquest motiu us oferim diverses propostes segons la nostra formació i experiència professional.

El nadó està col·locat de natges

Entre un 3-4% dels bebès arriben a terme en posició de natges, moltes vegades la causa és desconeguda. Us oferim una visita que combina el tractament amb acupuntura/moxibustió i massatge per ajudar al que el bebè es giri.

Aquesta visita és recomanable fer-la entre les 35-38 setmanes d’embaràs, quan teniu la confirmació de la 3a ecografia que el vostre bebè està de natges. La visita té una durada de 90 minuts, és important que la vostra parella vingui per aprendre les tècniques de moxibustió i el massatge que haureu de fer a casa, a més us explicarem postures i exercicis per practicar a casa vostra per ajudar a fer que el bebè es doni la volta. Es recomana assistir amb la parella.

Es recomana aquesta visita a partir de les 35 setmanes de gestació

No em poso de part

La majoria dels parts succeeixen entre la setmana 40 i la 41 de gestació. La data límit de part establerta a bona part dels hospitals del nostre entorn són les 42 setmanes.

Si no us poseu de part de forma espontània i a l’hospital us donen data per induir el part farmacològicament teniu l’opció de fer una visita per estimular el part amb acupuntura/moxibustió i massatge, aquest tractament és innocu i és força efectiu.

Es recomana assistir amb la parella, per aprendre les tècniques de digitopuntura i massatge que haureu de practicar a casa.

Es recomana aquesta visita a partir de les 40 setmanes de gestació

Seguiment diabetis gestacional

Si t’han diagnosticat diabetis gestacional, t’oferim un seguiment personalitzat per ajudar-te a controlar els nivells de glucosa en sang:

Una dieta equilibrada que t’ajuda a regular els nivells de glucosa en sang, és una dieta saludable, no restrictiva en hidrats de carboni, t’expliquem com combinar els aliments per reduir el seu índex glucèmic, i t’assessorem perquè puguis adaptar la dieta al teu dia a dia.

Et recomanem fer exercici físic.

T’expliquem com fer els controls metabòlics (control del nivell de glucosa en sang) et donem els valors de normalitat i et proposem fer un seguiment complet durant la primera setmana per veure com s’adapta el teu cos a la nova alimentació.

Fem un seguiment acurat dels valors obtinguts i en funció d’aquest modifiquem la dieta per trobar l’equilibri. En el cas que sigui necessari es deriva a l’endocrinòleg.

.

Respondré als teus dubtes, t’ajudaré a trobar-te millor, a alleugir els símptomes molestos i parlarem sobre allò que necessitis.

El seguiment de l’embaràs fet per una llevadora sempre és més personal, i amb més informació, una bona eina d’empoderament.

I si més endavant ens necessites, recorda que fem visites a domicili durant el puerperi/postpart o per ajudar-te amb la lactància materna.

.

Visita única

75
 • Visita individual

Seguiment embaràs

175
 • Pack 3 visites de seguiment embaràs

Seguiment complet

240
 • Pack 3 visites embaràs + 1 visita puerperi

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat