Curs de Massatge infantil

Sabies que el tacte és el primer sentit que es desenvolupa a l’úter i l’últim en desaparèixer abans de morir… Això ens pot donar una idea de la importància que té el tacte a les nostres vides…

La pell és l’òrgan més gran del cos, és allò que ens connecta amb el món. La nutrició afectiva que proporciona el tacte ens acompanyarà al llarg de la nostra vida i ens ajuda al nostre desenvolupament físic, psicològic i emocional.

El massatge infantil és un antic art, un coneixement que es transmetia de mares a fills de forma natural a l’Índia.

El massatge t’ajudarà a connectar amb el teu nadó, a entendre el seu llenguatge no verbal, d’aquesta manera podràs donar resposta a les seves necessitats amb amor, escolta i respecte.

És una meravellosa font de comunicació, d’aprenentatge, de relació amb tu mateix i amb els altres…

Un regal per tota la vida que val la pena entregar i rebre.

Quins beneficis té el massatge infantil?

El benefici que podem obtenir a través del massatge infantil és mutu, tant el nen com la mare o el pare gaudeixen del contacte pell amb pell i del vincle que es crea.

  • InteraccióFomenta el vincle afectiu, la seguretat, la comunicació verbal i no verbal, proporciona un moment íntim i de qualitat, sentiment de respecte, amor, tolerància, tacte nutritiu, empatia, imitació, comprensió.
  • Estimulació: Estimula l’aparell circulatori, digestiu, respiratori, el sistema endocrí, limfàtic i immunològic, millora l’aprenentatge, el to muscular, el creixement i la consciència del seu cos.
  • AlleujaEls còlics, problemes d’eliminació (gasos, restrenyiment…), dolors de creixement, excés de mucositats, tensió muscular, molèsties per les dents, sensibilitat de la pell…
  • Relaxació: Millora la son, la flexibilitat, afavoreix moments de tranquil·litat, equilibri intern, redueix l’estrès i l’excés d’activitat…

Et sembla que pot ajudar-vos durant el postpart i la criança?

Us oferim un espai per vosaltres, on els bebès gaudiran de total llibertat per plorar, dormir, riure, moure’s, mamar, desitjar o no un massatge…  I on les mares/pares podreu compartir, expressar, sentir, escoltar i acompanyar de manera respectuosa els vostres fills.

Quin format té el curs de Massatge infantil?

El curs consta de 4 classes de 90 minuts.

Us mostrarem com iniciar el massatge, els moviments de massatge infantil a les diferents parts del cos i els seus beneficis, sentint la importància de la comunicació a través del tacte. Aprofundirem sobre els diferents moviments de massatge i sobre els aspectes que es treballen en cada part del cos a través del tacte.

A cada nova sessió repassarem les tècniques apreses durant la sessió anterior fins a integrar-les totes, així fem més fàcil la integració del massatge, A més us regalarem unes fitxes amb tots els massatges pas a pas i una mostra d’oli d’ametlles dolces.

Parlarem i compartirem amb el grup  temes relacionats amb el postpart, la criança i el contacte com ara el plor del nadó, els còlics, entendre el llenguatge no verbal dels nadons, la rellevància del contacte pell amb pell en el desenvolupament del bebè, el desenvolupament psicomotriu… i tots aquells temes que us resultin interessants.

Recomanem venir des del primer mes, fins als 12 mesos.

.

Properes sessions a Girona

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola o muselina per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre nadó.

Curs de massatge infantil

120curs complet: 4 sessions
  • preu per 1 assistent
  • Inclou material i una mostra d’oli.

Curs de massatge infantil

175curs complet: 4 sessions
  • preu per parella
  • Inclou material i una mostra d’oli.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Massatge-infantil-moviments-tècniques-nadons-bebes-fins-a-12-mesos-Girona

.

.

Si em toques suau i dolçement

Si em mires i em sonrius

Si mescoltes alguna vegada

abans de parlar tu

jo creixeré, creixeré de veritat

Bradley (9 anys)   Llibre Nascuts per triomfar