Parlem de… es un espai en el que us oferim xerrades relacionades amb el món de la salut sexual femenina i la maternitat.

Són xerrades curtes, amb una durada màxima de 2 hores que pretenen aportar un plus d’informació sobre aquells temes que més preocupen a les famílies.

Parlem de… la son del nadó

Com entendre la son del teu bebè

La son dels nadons és un tema que preocupa molt a les famílies, els bebès es desperten sovint per-que la son és un procés maduratiu adaptat a les seves necessitats però gens adaptat a les necessitats dels adults.

Aquest fet xoca molt amb la nostra societat i els estils de vida que exigeixen una productivitat i una incorporació ràpida a la feina, com si no hagués passat res, però la realitat i les necessitats d’una família estan molt lluny d’aquestes exigències socials.

Tothom desitja tenir un bebè que dormi tota la nit, però això no és congruent amb la realitat, bona part dels nadons es desperten sovint durant la nit, i aquest fet és completament normal.

Si vols entendre com és la son del teu bebè per poder acompanyar-lo de forma respectuosa durant tot aquest període aquesta xerrada segur que t’interessa.

Parlarem de:

  • Com és la son d’un nadó?
  • Els cicles de son.
  • L’evolució de la son i les seves característiques segons l’edat del nen.
  • Crisi maduratives de la son, quan i perquè sorgeixen.
  • Hàbits i consells que ens poden ajudar a agafar el son.
  • Quines són les necessitats dels nadons segons l’edat i com s’adapta la son a tot això.
  • Lactància materna i porteig com a elements facilitadors de l’evolució fisiològica de la son.

És important tenir clar que no existeixen remeis màgics que facin que un bebè dormi tota la nit i que molts dels “mètodes” utilitzats per fer dormir els nens estan basats en “l’ensinistrament conductual” i poden tenir conseqüències psicològiques en els nens.

Cal dir que cada família és única i que cada nadó té la seva manera única de relaxar-se i dormir, si no és un problema per vosaltres, està bé. Tot millorarà.

Si veus que no hi ha properes sessions, demana-ho, es fan segons demanda.

Vols conèixer més sobre la son del teu nadó? T’esperem!

Pròximes sessions a Girona i online

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola o muselina per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre nadó.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

La son del nadó

30
  • Presencial o Online