Reflexologia podal infantil

La Reflexologia Podal Infantil és una teràpia innòcua, senzilla i molt efectiva que equilibra el funcionament del cos, potenciant les capacitats pròpies de sanació que té l’organisme.

Resulta molt útil per tractar les molèsties i les malalties més comunes que poden afectar els nostres fills.
Aplicar-la resulta molt agradable i et permet establir un vincle molt especial amb el teu fill, a més de transmetre-li un missatge de seguretat, autonomia i confiança en el seu cos i la seva capacitat d’autosanació.
Simplement el fet de seure al seu davant, mirar-lo als ulls, estar present i agafar amb les teves mans els seus peus us obrirà un espai propi de comunicació i de contacte que serà com un bàlsam per tots dos.

Com a pares som responsables de la salut dels nostres fills i la Reflexologia és una eina que ens ajuda i recolza en aquesta tasca.
El curs està organitzat en 6 sessions teòrico-pràctiques de dues hores de durada cadascuna, adreçades a mares i pares que estiguin interessats a descobrir i aplicar la Reflexologia Podal Infantil als seus fills.
Aprendrem conceptes bàsics sobre la fisiologia del cos, els punts reflexes, com aplicar la reflexologia, com tractar les diferents malalties i els seus símptomes…

També hi haurà un espai per compartir dubtes, experiències… relacionades amb la infància.

Al curs de Reflexologia Podal Infantil per pares treballarem:

  • Relaxació
  • Sistema Immunològic, estimulant el sistema immunològic reforcem les seves defenses ajudant-lo a combatre les infeccions provocades per bacteris i virus
  • Sistema Digestiu, podem tractar còlics, restrenyiment, diarrees, vòmits, reflux…
  • Sistema Urinari, ajuda en el tractament de les infeccions urinàries, eneuresi nocturna, eliminació de residus…
  • Sistema Respiratori, molt útil per tractar refredats, grips, amigdalitis, bronquitis, asma…
  • Tancament del curs on farem un repàs general de tots els temes tractats al llarg de les sessions

Els grups són reduïts (màxim 6 famílies) i estaran organitzats segons les edats dels nens, per tal d’adaptar-nos a les seves necessitats.

També existeix la possibilitat de fer el taller de manera individual al teu domicili, consulta condicions.

El taller està adreçat a mares i pares amb nadons a partir de 3 mesos i fins els 10 anys.

.

Properes sessions a Girona

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola o muselina per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre nadó.

monogràfic

30/monogràfic

Curs complet

130/curs

.

Si feu un monogràfic i finalment us decidiu pel curs complet, el preu del monogràfic se us descomptarà del preu del curs complet.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat