Parlem de… es un espai en el que us oferim xerrades relacionades amb el món de la salut sexual femenina i la maternitat.

 Són xerrades curtes, amb una durada màxima de 2 hores que pretenen aportar un plus d’informació sobre aquells temes que més preocupen a les famílies.

Parlem del… Pla de part

El pla de part és un document legal en el qual la dona expressa la seva voluntat amb relació al procés de part, la seva atenció i a les intervencions sanitàries que se’n puguin derivar.

Les dones tenen el dret a estar ben informades i a decidir com desitgen que sigui l’atenció rebuda durant el procés de part.

Per elaborar el pla de part és imprescindible conèixer que passa durant el part, d’aquesta manera podem triar com volem que ens acompanyin durant el nostre part.
És un treball d’informació i assessorament intens que ajuda a conèixer millor a la dona i la seva parella el procés de part.

Decidir el tipus d’auscultació fetal, la postura de part, l’acompanyament de la parella, l’entorn, la música, les no intervencions, el respecte del pell amb pell… són algunes de les coses que pots demanar al teu pla de part.

En definitiva es tracta de tenir informació contrastada i tenir el poder de decidir en el teu part.

Vols estar informada i tenir el poder de decidir en el teu part? Doncs aquesta xerrada és per tu.

Recomanem venir en parella i/o acompanyant sempre que esteu  de més de 28 setmanes d’embaràs.

.

Properes sessions a Girona i online

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola per posar sobre la màrfega i mitjons gruixuts.

Preu normal

30/taller
  • Presencial o Online

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat