Parlem de… es un espai en el que us oferim xerrades relacionades amb el món de la salut sexual femenina i la maternitat.

 Són xerrades curtes, amb una durada màxima de 2 hores que pretenen aportar un plus d’informació sobre aquells temes que més preocupen a les famílies.

Parlem de… massatge perineal

El massatge perineal és una tècnica senzilla que ajuda a flexibilitzar els teixits del perineu, a més d’una forma d’autoconeixement de la zona genital que ens permet conèixer-la, cuidar-la i mimar-la.

El perineu femení és el gran oblidat del cos, moltes dones mai han vist ni tocat el seu perineu abans de l’embaràs, per aquest motiu el massatge perineal és una bona eina per l’autoconeixement durant aquest període vital.

És important tenir clar que el massatge perineal NO ha de fer mal, ha de ser suau. No es tracta d’estirar els teixits de qualsevol manera, ja que podrien provocar una lesió, consisteix a augmentar el flux de sang i oxigenar bé els teixits i relaxar-los per donar més flexibilitat a la zona.

El massatge perineal el pots fer tu mateixa o pots fer participar la teva parella, tot i que el meu consell és que comencis primer tu, per treballar l’autoconeixement.

Aquesta xerrada et donarà tota la informació que necessites per descobrir els beneficis del massatge perineal, conèixer el teu sòl pelvià i aprendre a cuidar-lo durant l’embaràs i el postpart. Trobaràs les respostes a:

  • Com fer-ho?
  • Quina musculatura estic treballant?
  • Ha de fer mal?
  • Quin tipus d’oli utilitzo?
  • Preveu l’episiotomia?

.

Preoperes sessions a Girona i online

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola per posar sobre la màrfega i mitjons gruixuts.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Massatge perineal

30
  • Presencial o Online