Pelvic Flow Fit · Recuperació postpart · Rehabilitació del sòl pelvià

El mètode Pelvic Flow Fit neix com a resposta a una necessitat d’integrar el treball de pelvis i perineu a la totalitat de l’esquema corporal. Aquest mètode es basa en el treball amb dones de totes les edats per part de dues professionals sanitàries amb una àmplia experiència en el camp: Silvia Molina, llevadora i professora de ioga i Ascensión Gómez, llevadora i fisioterapeuta.

En la majoria de disciplines el sòl pelvià és el gran oblidat, però no podem oblidar que la postura, els hàbits, l’activitat física, el moment vital que vivim o com ens movem afecten, més del que arribem a imaginar.

Cuidar el nostre sòl pelvià ens aporta:

 • Millorar les relacions sexuals
 • Prevenir l’aparició d’infeccions
 • Prevenir o millorar la incontinència urinària
 • Evitar l’aparició de dolor pèlvic
 • Millorar la postura
 • Evitar l’aparició de prolapses
 • Millorar la circulació

Aquest mètode fusiona diferents disciplines professionals com la llevadoria i la fisioteràpia, però és molt més, ja que incorpora coneixements procedents del ioga, Shakti Dance (el ioga de la dansa), l’esferodinàmia, la dansa oriental, la gimnàstica conscient, les cadenes musculars (mètode GDS), la propiocepció… per millorar el nostre sòl pelvià de manera dinàmica i divertida.

Per tal de facilitar el coneixement del sòl pelvià, a part de les classes regulars de Pelvic Flow Fit, hem creat el taller Coneix el teu Sòl Pelvià, molt recomanable tant si estàs interessada a apuntar-te a les sessions, com si únicament vols aprofundir en els aspectes més teòrics del teu Perineu.

Què és Pelvic Flow Fit?

És un mètode basat a integrar i treballar el perineu i la pelvis a través de les seqüències d’exercicis proposats, realitzant un treball corporal global.

Aquest mètode busca crear un equilibri corporal global i una harmonia en el moviment alhora que cuida el perineu, per fer-ho possible fusionem tècniques i exercicis de diferents especialitats com el Ioga, l’esferodinàmia, el pilates (activació CORE), G.A.H (hipopressius), dansa oriental, exercicis de Kegel, respiracions, gimnàstica conscient (propiocepció), cadenes musculars (mètode GDS)  d’aquesta manera es realitza un treball corporal complet i conscient d’una manera amena, divertida i totalment innovadora.

A les sessions es combinen dos tipus de treball corporal:

.

.

Metode-Pelvi-Flow-Fit-Que-és-com-funciona-sòl-pelvià-rehabilitació-recuperació-postpart-tonificar-kegel-exercicis-hipopressius-ioga-dansa-core-propiocepció-tècniques-exercici

Pelvic

Treballem la propiocepció, la respiració, i exercicis bàsics per integrar el sòl pèlvic en la totalitat del cos utilitzant eines com la pilota, el “buché”, l’esferodinàmia, exercicis de Kegel, la higiene postural, les vocalitzacions la respiració…

Flow Fit

Integrem els conceptes apresos a Pelvic i posem en pràctica les seqüències que combinen exercicis de ioga, dansa, esferodinàmia, gimnàstica conscient, hipopressius, activació del CORE… Aquest treball pretén tonificar, flexibilitzar, relaxar, estirar i que aprenguis a moure’t de manera harmònica, cuidant el teu perineu.

Qui el pot practicar?

 • Qualsevol persona que desitgi cuidar el seu cos, integrant el treball de perineu
 • Si tens problemes amb el sòl pelvià (incontinència, sexualitat…)
 • Durant l’embaràs
 • Especialment indicat durant el Postpart
 • Adolescència
 • Menopausa

Cada seqüència és diferent i està creada per fer un treball progressiu, respectant el ritme de cada persona.

Les sessions tenen una durada de 75 minuts.

Abans de començar l’activitat regular recomanem realitzar el taller de Coneix el teu sòl pelvià, on us explicarem com funciona el vostre sòl pelvià, musculatura, funcions, òrgans que el conformen, així com tenir uns bons hàbits per mantenir-lo en forma i resoldrem tots els dubtes relacionats.

Recomanem començar aquesta activitat a partir de les 6-8 setmanes postpart sempre que no hi hagin contraindicacions mèdiques. També recomanem fer una valoració de sòl pelvià abans de iniciar aquesta activitat.

Aquesta és una activitat sense nadons.

.

Horaris Pelvic Flow Fit a Girona

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

17h

Divendres

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola per posar sobre la màrfega i mitjons gruixuts.

.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Pelvic Flow Fit

42/mes
 • 1 sessió a la setmana