Baby Led Weaning: Iniciació a l’alimentació autoregulada

El nostre nadó creix i arriba el moment d’oferir-li nous aliments. Sembla fàcil, però es complica quan la informació que ens arriba és confusa i contradictòria. El que llegim no coincideix amb el que ens recomanen i ja no sabem què ni com fer-ho.

Cada vegada més professionals recomanen el Baby-Led-Weaning (BLW). A més, avui en dia l’evidència científica ens diu que aquest mètode fomenta hàbits nutricionals més saludables.

Els nens entre els 0-3 anys aprenen a mamar, mastegar, empassar, manipular els aliments, descobreixen nous sabors, textures i olors, tot amb la finalitat que s’incorpori de forma progressiva a l’alimentació familiar. Durant aquesta etapa és bàsica la nutrició del nen, però també que l’adquisició d’hàbits alimentaris saludables.
El moment dels menjars ha de ser un espai de comunicació amb la família, de contacte, de relació i fer més estrets els vincles afectius.

Aquest taller té com a objectiu aclarir tots aquests interrogants amb relació al BLW oferint informació científica recent i contrastada.
Explicarem què és el BLW o alimentació complementària autoregulada, amb els seus avantatges enfront de les tradicionals farinetes i donant pautes per poder gaudir tota la família d’aquesta etapa.

Analitzarem el calendari d’introducció d’aliments i oferirem alternatives per poder decidir quina és la manera que s’adapta millor a cada família i als seus fills.
Amb una visió global més enllà de la nutrició, parlarem dels requisits necessaris per començar, com mantenir la lactància materna, així com pautes i consells, aliments que cal evitar, normes de seguretat, exemples d’aliments i receptes i resoldrem tots els dubtes i pors que puguin sorgir.

Dirigit a: Mares, pares i familiars de nadons fins a 2 anys que desitgin acompanyar en el pas a l’alimentació sòlida d’una manera saludable i gaudint del moment. També a futurs pares, professionals i educadors que puguin estar interessants en aquest tema.

El curs té una durada d’aproximadament 2h.

Els nadons son benvinguts.

.

Properes sessions presencials – online

Protocol Covid-19

Donada la nova situació davant el Covid19 i fins a nou avís, aquesta activitat es farà en format online. Sentim les molèsties que us pugui ocasionar.

Curs BLW online

30/familia
  • Preu especial online

Curs BLW presencial

30/persona
  • 1 assistent

Curs BLW presencial

40/familia
  • Família

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat