Ioga mares i nadons · Ioga postpart

El postpart és un període molt especial a la vida de les dones, la vida et canvia, és un moment vital en què és important tenir confiança en tu mateixa.
Escolta el teu cos, després del part els canvis es produeixen de manera vertiginosa. L’experiència de ser mare et porta a comprendre que el teu benestar és el benestar del teu fill.

Practicar ioga amb el teu bebè us proporcionarà un espai de qualitat i connexió entre vosaltres. Un espai de criança únic, per sentir, per compartir, per comunicar-vos… on són els nadons els que marquen el ritme.

A través de les postures (Asanes) i acompanyada pel teu nadó, aniràs recuperant la forma física, acceptant les noves formes, respectant els ritmes.
A les sessions de ioga per mares i nadons tenim especial cura d’una correcta postura corporal, estirem i treballem l’esquena, cuidem el sòl pelvià, treballem el CORE…i tots els aspectes necessaris per a una adequada recuperació postpart.

La respiració i la meditació també estan presents a les sessions i t’obriran un camí de pau, calma i confiança… tan necessaris durant la criança.

A les sessions compartirem amb la resta del grup les inquietuds, dubtes, històries, emocions, sentiments… que puguin sorgir durant la criança.

Com és una sessió de ioga per mares i nadons?

Comencem les sessions amb una connexió amb nosaltres mateixes i el bebè.

Durant tota la sessió interactuem amb els nadons, alguns exercicis els treballem soles, altres conjuntament amb els nadons i habitualment finalitzem la classe amb uns estiraments pels petits i una dansa de comiat.

Les sessions estan adreçades a afavorir una recuperació postpart respectant el ritme de cada persona, fomentar el vincle mare-fill i crear una xarxa de suport entre mares.

Recomanem començar aquesta activitat a partir de les 6-8 setmanes postpart sempre que no hi hagin contraindicacions mèdiques. També recomanem fer una valoració de sòl pelvià abans de iniciar aquesta activitat.

.

.

Horaris ioga mares i nadons a Girona i online

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

11.45h

Divendres

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola o muselina per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre nadó.

Sessió única

15/sessió
  • Ioga mares i nadons

1 sessió a la setmana

45/mes
  • Preu mensual Ioga mares i nadons

2 sessions a la setmana

73/mes
  • Pack mensual combinable amb altres activitats regulars

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat