Parlem de… es un espai en el que us oferim xerrades relacionades amb el món de la salut sexual femenina i la maternitat.

 Són xerrades curtes, amb una durada màxima de 2 hores que pretenen aportar un plus d’informació sobre aquells temes que més preocupen a les famílies.

Parlem de… lactància materna

Com iniciar la lactància materna amb bon peu

Els humans som mamífers, tenim mames per produir llet i alimentar a les nostres cries. La lactància materna és un procés natural que va evolucionant amb la mare i el nadó.

La lactància materna és un procés fisiològic complex en què participen molts factors com les hormones, la boca del bebè, com s’agafa al pit, el moviment de la llengua, postures… a més ens agafa en un moment molt sensible i delicat de la nostra vida com a dones: el postpart.

T’estàs recuperant del part i has de tenir cura d’un bebè les 24 hores del dia, la lactància materna s’està instaurant i molts dubtes et passen pel cap: no saps com agafar al bebè, si agafa bé el pit, reps informacions molt diferents per part de professionals i l’entorn i no saps com fer-ho.

És per tot això que entendre la fisiologia de la lactància materna, el seu funcionament i saber quines coses evitar i quines coses fer, et pot ajudar a fer més fàcil els seus inicis.

A la xerrada t’assessorem per tenir tota la informació sobre els inicis de la lactància materna, identificar els possibles problemes que poden aparèixer i com adaptar-vos als successius canvis que es produeixen al llarg de la lactància.

  • Aprofundiràs en coneixement de la fisiologia de la lactància.
  • Coneixeràs quines hormones participen.
  • Sabràs identificar quan el bebè ha agafat correctament el pit.
  • Tindràs clar que donar el pit NO FA MAL.
  • Coneixeràs diferents postures per alletar.
  • Identificaràs els problemes i les solucions generals que es poden aplicar.
  • Entendràs la importància de tenir una xarxa de suport per la lactància materna.
  • Tindràs clar quan has de demanar ajuda a un professional sanitari especialitzat en lactància.

.

Properes sessions a Girona i online

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola per posar sobre la màrfega i mitjons gruixuts.

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Lactància materna

30