Taller de sexualitat a l’embaràs, postpart i criança, amb la Dra. Tulleuda

L’embaràs, la seva consecució, l’alletament i la criança són etapes de gran intensitat emocional per una parella, però, alhora, també són períodes molt fràgils. Sovint hi ha disfuncions sexuals que apareixen o es consoliden en alguna d’aquestes fases. Amb el taller Sexualitat i reproducció en totes les seves fases, volem proporcionar-vos un mínim d’eines i estratègies per superar les dificultats que puguin aparèixer en el terreny de la sexoafectivitat i així gaudir al màxim d’aquest moment tan especial.

Les persones som éssers sexuals des del naixement i la nostra sexualitat va evolucionant al llarg de la nostra vida. Passarem per diferents etapes i és important tenir eines i recursos per poder adaptar-se a cada nou període, per viure la sexualitat de forma plena.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
El que no es mira i no es toca, deixa d’existir pel cervell, deixen d’existir les connexions neuronals amb els nostres genitals, no tenim una propiocepció d’aquesta part del nostre cos. Per això és tan important fer un treball d’autoconeixement i reconnectar, és la base d’una sexualitat saludable.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
És important diferenciar sexualitat de tenir sexe, la sexualitat és un concepte molt més ample, tenir sexe és una part de la sexualitat, però no és l’única forma de manifestar-la.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
El període de maternitat, des de la cerca d’embaràs, embaràs, postpart, lactància i criança és una etapa transformadora. Evidentment la nostra sexualitat també es transforma, sovint la falta d’informació, els mites, les pors… fan que no gaudim d’una sexualitat saludable durant aquest període.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Al curs treballarem la importància de la comunicació amb la parella, passarem per les diferents etapes de la maternitat i us proporcionarem eines per viure plenament la vostra sexualitat.

Us esperem!

Que treballarem al taller?

  • Sexualitat: Conceptes bàsics

  • Sexualitat buscant embaràs

  • Sexualitat durant la gestació

  • Sexualitat al postpart

  • Sexualitat i alletament

  • Sexualitat i criança

  • Educar en sexualitat

Properes sessions online

.Si tens dubtes pots consultar les nostres condicions o contactar-nos per telèfon o whatsapp al 673 159 668 i per e-mail a espaimares@espaimares.cat

Taller de sexualitat online

45/parella